Carnavalskleding voor dames

Voor Carnaval hebben dames een ruime keuze uit allerlei verschillende kostuums. Dit geldt ook voor andere gelegenheden waarvoor je je moet verkleden, zoals themafeesten. Wanneer je je gaat verkleden heb je de keuze uit een compleet kostuum of uit accessoires waarmee je een outfit kunt samenstellen. Dit kunnen bijvoorbeeld dierenoortjes met een staart zijn of een Hawaii rokje met Hawaii ketting. Voor alle soorten verkleedkleding kun je terecht bij Feestcenter.nl. Dit is een webshop met een heel groot assortiment feestkleding en accessoires. Of je nou op zoek bent naar een heel dierenpak of alleen een pruik, je vindt het hier allemaal.

Sexy carnavalskleding

Veel dames gaan graag verkleed in een sexy carnavalspakje. Dit kan eigenlijk bijna alles zijn, alleen is het dan in de vorm van een kort jurkje of broekje, vaak met hoge kniekousen. Beroepen, zoals politieagente, verpleegster of soldate zijn erg populaire sexy carnavalspakjes. Daarnaast is een sexy Sneeuwwitje jurk ook een kostuum dat je veel ziet bij dames. Dit is dus de welbekende geel-blauw-rode Sneeuwwitje jurk, maar dan met minirok en decolleté. Daarnaast is het panter of bunny kostuum ook erg gewild bij vrouwen. Dit is eigenlijk een set van accessoires zoals oortjes, een strikje en een staart. Deze worden dan gecombineerd met bijvoorbeeld een kort broekje en een top.

Andere carnavalspakjes

Hou je niet zo van sexy carnavalskleding? Dan zijn er ook nog een heleboel andere carnavalspakjes dames die wellicht meer bij jou passen. Een leuke optie is bijvoorbeeld disco kleding. Waan je weer even helemaal in de Seventies door een vrolijk flower power pak aan te trekken. Of verkleed je als dame uit de jaren ’50, met een mooie petticoat. Daarnaast zijn er ook een heleboel kostuums die gebaseerd zijn op bekende films of sprookjes. Het voordeel hiervan is dat deze meestal erg bekend zijn bij iedereen, waardoor iedereen meteen weet wat jij voorstelt. Ten slotte is een dierenpak natuurlijk altijd een goed alternatief. Deze pakken zijn zowel grappig als erg herkenbaar.

Dit bericht was geplaatst op 2 maart 2017, in Mode. Markeer de permalink als favoriet.