Happy hardcore in je hart

Wanneer je kijkt in tijdschriften van de afgelopen paar jaren zie je al snel dat niets zo veranderlijk is als het modebeeld. Daar waar we een aantal jaren geleden nog massaal rondliepen in trainingspakken lijkt die trend voorgoed achter ons te liggen. Vandaag de dag is kleding vrouwelijk en is het weer goed om je rondingen te laten zien. Omdat je eigen kledingstijl maar voor een beperkt deel wordt bepaald door het modebeeld is er een kledingstuk wat waarschijnlijk iedere vrouw nog wel in haar kledingkast heeft hangen; een trainingsjack.

Goud of fout

Dat trainingsjack wat in je kast hangt haal je af en toe nog voor de dag. Het is een enorm handig kledingstuk wanneer je naar een festival gaat – je propt het gemakkelijk in een rugzak – en daarnaast is het super handig om even snel de kinderen ’s morgens naar schoolt te brengen. Wanneer jij zo’n jack in je kast hebt hangen heb je vast al meermalen met het ding in je handen gestaan. Wat is het een fout trainingsjack, maar eigenlijk heb je nog steeds goud in handen. Wanneer jij je trainingsjack nog niet wil afdanken maar het wel toe is aan vervanging kan je altijd nog een nieuwe hardcore jas bestellen.

Onderstreep je stijl

Met een mooie hardcore jas hoef jij je levensstijl en je muzieksmaak niet langer te verstoppen. Jij onderstreept je stijl door aandacht aan je hardcore kleding te besteden. Een hardcore jas koop je niet meer zomaar bij een textielsuper of bij een sportwinkel. Je kan ervoor naar een speciaalzaak toe gaan. Heb je niet het geluk dat je deze in een winkelstraat weet te zitten, dan kijk je gewoon online. Je vindt er kleding in vrouwelijke stijl en met modieuze prints. Toon aan de buitenwereld wat er in je zit, en dat alles zonder gêne want dat is nergens voor nodig.

Dit bericht was geplaatst op 15 mei 2017, in Mode. Markeer de permalink als favoriet.